Om os

Easy Gaming ApS er en virksomhed startet af tre unge fyre med en fælles kærlighed for gaming og en drøm om at blive selvstændige.

Vores virksomhed

Vi har en passion for gaming! Vi har længe tænkt på at sammenkoble denne passion med drømmen om at blive selvstændige og med Easy Gaming ApS er dette blevet muligt. Vi har gjort det nemt for folk at blive gamere ligesom os. Vi håber at Easy Gaming kan være med til at åbne endnu flere børn, unge og voksnes øjne for de skønne kvaliteter ved at bruge tid foran skærmen med venner og bekendte. Easy Gaming er alternativet for dig som ikke kender dine krav til performance endnu, dig som er i tvivl om gaming er noget for dig, dig som ikke kan overskue at skulle sende udstyret til reparation og vente på en regning og Easy Gaming er for alle andre som er interesserede i at game på abonnement!

Vores team

Vi er tre unge fyre som til hverdag læser videregående uddannelser på henholdsvis CBS og DTU. Vi har igennem vores barn- og ungdom brugt utallige timer i hinandens selskab bag skærmen, da vi deler en passion for gaming! Vi har siden udviklet forskellige interesser og kompetencer – disse danner baggrund for sammensætningen af vores team og ansvarsfordeling.

Oliver Thormann

Medstifter og ansvarlig for økonomi

Anton Aaby Henriksen

Medstifter og ansvarlig for udstyret

Nicolai Scoppa

Medstifter og ansvarlig for markedsføring

Vil du vide mere? Kontakt os

Send en mail på info@easygaming.dk eller find flere kontaktoplysninger under siden Kontakt